وحید ساعدموچشی

وحید ساعدموچشی

شهر موچش مووژەژ شاری مووژەژ پێروێ مووژەژ پیروی موچش مووژه ژ وحید ساعدموچشی
وحید ساعدموچشی

وحید ساعدموچشی

شهر موچش مووژەژ شاری مووژەژ پێروێ مووژەژ پیروی موچش مووژه ژ وحید ساعدموچشی

خواص میوه ها

1- خــــــــــواص ســــــــــــــیر سیر قوه باء را تقویت می کند، ادرار را زیاد نموده و عروق شعریه را باز می کند و همین موضوع سبب می شود که فشار خون پایین بیاید. سیر بهترین درمان نسیان وفراموشی است،خوردن سیــــــر کدورت ذهن را از بین می برد . میکروبهای وبا و گریپ و عده ی زیادی از میکروبها را نابــــود می سازد . سیر بهترین مقوی پیاز مغز بوده،روی غدد مغز تاثیر نیکو دارد . سیر دارای ویتامینهای ث،ب بوده و خوردن ان برای بیماران رماتیسم و نقرس مفید است و بوی آن را معمولا" با خـوردن سبزیهای سبز می توان از بین برد . سیر اثر نیکویی در ضدعفونی کردن معده دارد،ولی نباید در خوردن آن افراط کرد اگر با غذا همــه روزه یک پر سیر میل نمایید بوی آن شما را آزار نمی دهد و همیشه سالم خواهید بود . 2- خــــــــــــواص کنجـــــــــــــد کنجد زیاد کننده زور و عامل طول عمر است. غذایی که بر هر دارویی ترجیح دارد،کنجداست که تقریبا" بیشتر مواد مورد نیاز سا ختمانی بدنی را دارد . لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان متمدن است . دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد . قوت،جوانی وتعادل زندگی و صحت را به انسان میبخشد . کنجد برای زن،مرد،کوچک و بزرگ برای ادامه ی حیات و طول عمر مفید است. اثر آن در تعویض سلولهای کهنه ی بدن،بسیار سریع است و در تسهیل فکر عمل آن قابل تحسین است و در رفع آلامی مانند:سرطان،سل و کم خونی کم نظیر می باشد . در زندگانی جدید که فکر بشر بیش از سایر اعضای بدن او بهکار می رود،کنجد از نان واجب تر است. 3- خــــــــــــــواص جـــعفـــــــــــری جعفری سرشاراز ویتامین آ ومخصوصا" ویتامین ث، دارای آهن ،آهک وفسفر است . خاصیت های آن : مقوی ، اشتهاآور، محلل، برای سینه مفید است تخم جعفری دارای آپیول است که آپیول ماده ی پر قوتیاست که تب براست و نیز خون را ضدعفونی ومجاری روده ها راضدعفونی می کند و از ابتلای بددن به سرطان جلوگیری می کند ، از این رو باید جعفری را جزء غذای روزانه اشخاص کم خون و یا بچه هایی که دیر رشد می کنند وارد کرد . اگر چشم شما درد می کند و یا ورم چرکی کرده ضماد برگهای جعفری را روی آن بگذارید دردو ورم آن را برطرف می کند . برگ جعفری رابکوبند ودر عرق بخیسانند و برگونه بگذارند در مورد آنژین مفید است و معمولا"این گونه ضماد را باید چند بار تجدیدکرد. 4- خــــــــــــواص ریحـــــــــــــان ریحان همان است که در سبزی خوردن معروف است تخم وبرگ ریحان مقوی روده ومقوی قلب می باشد . مرض داءالفیل یک مرضی است که ساقهای پا ضخیم و باددار می شود که ساق پا به ضخامت پای فیل می شود به این می گویند : (داءالفیل) لذا ریحان را بکوبند بر ساق پا بمالند مرض برطرف می شود، البته بعد از ترک قند چای وشکر وپاک کردن معده از اخلاط فاسده. 5- خــــــــــــــواص جـــــــــــــــــو نان و غذاهایی که با جو پخته شوند دارای مقدار زیادیویتامینهای ب هستند ودر تقویت میکروبهای مفید روده هاموثر می باشند واز این جهت است که دهاتیها یی که نان جو می خورند دیر پیر می شوند و موی سرشان نمی ریزد. جو سبوس آن یکی از بهترین درمان کلسترل می باشند . اگر خوردن نان جو را مخالفشان خود می دانید دلخور نباشید ، سوپ سبوس جو واشکنه یآن نیز همین فواید را دارند. با غذای خود گاهگاهی سوپ یا اشکنه آن یا دم کرده ی سبوس جو را میلکنید تمام منافعی را که شمردیم عاید شما خواهد شد. 6- خـــــــــــواص سـیاهـدانـــــــــــه سیاهدانه گرم و خشک است در درجه دوم اگر سیاهدانه کوبیده با صابون بر صورت بمالند جــــــــــلای صورت دهد،گلف را ببرد،بوی سیاهدانه بهق و برص و زکامو درد دندان را مفید است . سیاه دانه دوای همه ی دردها است و خاصیّتش تا هفتسال باقی می ماند بعدا" فاسد می شود و نیــــــــز زیاد کننده شیر مادران می باشد. نیز سیاه دانه تریاق سموم بارده است،یعنی دفع سمبارده از بدن می کند و مداومت آن هر صبح با روغن زیتون برای سرخ کردن صورت و تصفیه خون نافع است،اما بـــــرای مردم امروز که ماده مرض عموم از حرارت است خوردن سیاه دانه با روغن زیتون ضرر دارد . 7- خــــــــــــــــواص تـــــــــــــــــره تره تیزک و انواع دیگر آن کهبولاغ اوتی و شاهی نامیده می شوند،دارای ید،آهن وفسفر می باشند و مقادیر زیادی ویتامین ث دارند،این گیاه برعکس توت فرنگی مهیج می باشند و این خاصیت نیـــــز مربوط به ید می باشد،زیرا این گیاه ها ترشح سیب آدم را کمی زیاد می کنندواز این رو مهیــــــــج می باشند،به علت داشتن ویتامین ث در بیماری قند و امراض جلدی فوق العاده مفیدمی باشند تره تیز همین خاصیت را دارد و خوردن آن از ابتلا به بیماری قند جلو گیری می کند . انواع تره تیزک و تره فشار خون را پایین می آورند و خوردن آنها برای درمان کلیه عفونتها مفید است. 8 - خــــــــــــواص اسفنــــــــــاج اسفناج سرشار از ویتامینهای آ،ب،ث می باشد اگر در ماههـــــــــــــای اردیبهشت و آبان این سبزی چیده شود ویتامین ث آن خیلی زیاد اســت و هضم آن آسان است . اسفناج دارای مقدار زیادی آهن است و صد گـــــرم اسفناج چهل تا پنجاه میلی گرم آهن ،آهک،فسفر،منیزیم وپتاسیم دارا است کلروفیلی که در اسفناج است عضلات روده ها را تحریک کـــــــــــــرده و سلولزهایآن تخلیه ی مدفوعات را آسان می کند . اسفناج جاروی حقیقی مجاری دستگاه گوارش است کهبه خوبی آن مجاری را پاک میکند . نیز اسفناج برای کسانی که کبد حساس و ناراحتی دارند ،مبتلا به رماتیسم می باشند ، سنگ کلیه و مثانه ویا ورم روده دارند منع شدهاست. 9 - خـــــــــــــواص نعنـــــــــــاع نعناع ،دوست باوفای کبد است، ترشی صفرا را رقیق می کند و کلسترل خون را پایین می آورد و به همین جهت پیری را به تاخیر می اندازد برای این منظور یعنی سیال کردن صفرا بهتر آن استکه قبل از غذا خورده شود. یک فنجان دم کرده ی نعناع،بعد از غذا هضم را آسان و اختلالات معده ای را بر طرف می کند .نعناع به علت داشتن اسانس و عطر مخصوص ، میکروب کش قوی است مخصوصا" سرما خوردگی را درمان می کند ودر بیماریهای حصبه و کولی باسیلوزکه یک نوع بیماری معده است بسیار نافع بوده وبه طور قطع از مرض جلوگیری می کند نیز معالج امراض پوستی مخصوصا" اگزما وخارشهای جلدی می باشد و ضماد آن برای سوختگی و برطرف کردن سرخی وخارش پوست نافع است. 10- خـــــــــواص گــــــــــل خطـــــــــــمی گل خطمی را سابقا" که مانندامروز مواد ضد عفونی مصنوعیفراوان نبود، پزشکان برای ضدعفونی زخمها از گل خطمی استفاده می کردند، سایر گلهانیز فوایدی نظیر آن داشتند. تنقیه گل خطمی معده را ضد عفونی کرده و زخمهای آن راالتیام می دهد . برای شستشوی زخمها سابقا" از مطبوخ گل خطمی استفاده می شد و هنوز هم برای زرد زخم معمول است و هیچ یک از داروهای گران قیمت امروز جای آ نرا نگرفته است .
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد