وحید ساعدموچشی

وحید ساعدموچشی

شهر موچش مووژەژ شاری مووژەژ پێروێ مووژەژ پیروی موچش مووژه ژ وحید ساعدموچشی
وحید ساعدموچشی

وحید ساعدموچشی

شهر موچش مووژەژ شاری مووژەژ پێروێ مووژەژ پیروی موچش مووژه ژ وحید ساعدموچشی

خواص میوه ها 2

11- خــــــــــواص مغز تخم کــــــــــــدو مغز تخم کدو طبیعتش در درجه ی دوم سرد و در درجه ی اول تر می باشد برای حرقه بول و لاغری گرده ( کلیه ) و قرحه (زخم) مثانه و خشونت سینه و نزف الدم (خون سینه) که سل گویند و تبهای حاره و تشنگی و قرحه ی معاء (زخم روده) مفید است . روغن تخم کدو برای رفعبی خوابی و یبوست دماغ و صفرایی (درد معده) و سل و تبهای حاره بیعدیل است ، اگر تخم کدو و بدلش مغز تخم هندوانه می باشد . 12- خـــــــــــــــــــــواص انـــــــــــــــــــــــار آب انار شیرین در شیشه ریز و بگذار در آفتاب گرمش تا با قوام آیـــــــــــــد می کش به میل آنگه در چشم خود که بی شک خارش بر دزدیده نور بصر قـــــــــــــرایـــــــــد یعنی آب انار شیرین را در فصلگرمی هوا بریزدر شیشه و تقریبا" یک ماه یا بیشتر بگذارد در آفتاب که آب انار به قوامآید بعد از پاک کردن معده از خلاط فاسد از آب انار نامبرده با میل در چشم بکشید، خارش چشم را برطرف می کندو نور چشم را زیاد می کند . هر قدر آب انار نامبرده کهنه تر باشد بهتر و خاصیت آن زیادتر است .آب انار اندرون آدمیزاد را پاک می کند. 13- خـــــــــــــــــــواص انگــــــــــــــــــــور انگور پی را محکم می کند، درد را برطرف و روح را با نشاط می سازد حضرت رو به سوی خداوند از غم واندوه شکایت کرد ، دستور رسید که انگور بخور . انگور سه عمل مفید و موثر در مجازدارد: مسهل و ملین معده است ، پاککننده خون و ومغذی بدن است ، آب انگور قوا را تجدید می کند ، دورانخون را تحریک می کند و ترشیدگیهای معده را برطرف می سازد . در بیماری کبد و کلیه سودمند است و انواع تبهای مختلف را مداوا می کند. در مرض سوء هاضمه و نقرس وامراض قلب و صفرا مفید است . از شدّت و حدت سل و سرطان و آزار آنها می کاهدو دارای ویتامین آ، ب، ث، می باشد. 14- خـــــــــــواص میـــــــــــــــوه بــــــــــــه امام باقر فرمو دند : میوه به غبار اندوه را از خاطر محو کند آنچنان که انگشتان شما چکه های عرق را از پیشانی شما می سترد . میوه به جلادهنده قلبها است. دهان شما را پر از گوشت و قلب شما را لبریز از شهامت وچشمــان شمــا را مــالامــال از مناعت خواهد ساخت. و نیز برای قلبهای ضعیف داروئی مانند به کم است . به،به قلب قوت بخشد و ترس را از دلها بزداید،اعصاب را خوانا سازد . شربت به نیزدل را قوت دهد و معده را قـوی گرداند واشتهای طعام می آورد وطبع را می بندد. 15- خـــــــــــــــــــــوا صپرتغـــــــــــــــال پرتغال شاه میوه زمستان است پرتغال سرشاراز ویتامینهای ب،ث و دارای آهن ، آهک ، کلسیم ، فسفر، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، مس است . ویتامین آ درپرتغال ناپدید است ،ولی در این میوه کاروتن وجود دارد و چنانچه می دانید کاروتن ماده ای زرد رنگ استکه البته آن را در هویج کشف کرده اندو بعضی از میوه های دیگر هم این ماده را دارند . این ماده پر از ویتامینی است که وقتی خورده شود با عصیر کبد مخلوط شده و درکبد ویتامین آ می سازد و به خون می فرستد پرتغال دارای اسیدهای مختلفی است که مهمترین آنها اسید مالیک ، اسید تارتریک مخصوصا" اسید نیتریک می باشد ولی اسید سیتریکدر پرتغال خیلی کم است . 16- خـــــــواص خـــــــــربـــــــــــــــزه امیر المومنین (ع)در مورد خربزه چنین فرمودند : خربزه در نفس خود دارای ده شخصیت است که هر ده تای آن حیاتی و غریزی است : 1-طعام است یعنی خوردنی است . 2- شراب است یعنی نوشیدنی است .3- ریحان است زیرا معطر است . 4- حلوا است ، زیرا شیرین است.5- همچون گیاه اشنان مفید است .6- همچون خطمی در تصفیه روده ها موثر است .7- سبزیست زیرا خواص سبزی درآن است . 8- نان خورش مردم است .9- به جای دوا قوی باه را می افزاید و مثانه را می شوید و ادرار را به جریان می اندازد . 10- در خربزه هیچ درد و بیماری نیست. 17- خــــــــــــــــواص خـــــــــــرمـــــــــــــــا در خرما فواید زیادی است ، بدن راگرم و فعال می سازد زمین تن را حاصلخیز می کند ومولد خون غلیظ می باشد ، در التهابات روده ومعده سودمند وبرای درمان سرفه ی خشک و التهابات ریوی وتهیجاتمجاری ادرار مفید است . خرما کثیرالغذا ودارای ویتامینهای ب، ث، و قند وسلولزو مواد آلبومینوئیدی و املاح معدنی است و به علت داشتن منیزیم ضد سرطان است . خرما یکی از بهترین میوه های مناطق گرمسیر است که خوردن آن سوء هاضمه را از بین برده ودر عین حال غذایی مقوی می باشد که برای تغذیهی اطفال بسیار مفید است ولی خرما را نباید زیاد خورد . نیز خوردن خرما با ماست بسیار مفید و مغذی است و بهترین غذا برای افراد کم خون خرما است . 18- خــــــــــــــــــــــــــــواص سیـــــــــــــــب سیب یکی از بهترین میوه های معجزه گر است ، زیرا خاصیت پاک کردن سم وقدرت غذایی دارد . سیب به علت داشتن مواد قلیایی اسید اوریک را حل می کندو ترشحات غدد بزاق و معده را مساعد و متعادل می سازد .برای معالجه ی مرض چاقی نیکوست و همچنین برای بیماریهای کبدی ،معده ای ،مجاری ، ادرار و سینه درد موثر می باشد . به علت داشتن فسفر اعصاب و مغز را تقویت می کند برای امراض حصبه ای ،اسهالی و اسهال خونی وامعاء ( ورم امعاء ) بسیار نافع است . اسهال را به خوبی معالجه می کند و از طرفی مانع سوء هاضمه شده و به این ترتیب معده را منظم میکند . سیب برای مبتلایان به امراض مفاصل زیاد تجویز می شود ،سنگهای کلیه را دفع می نماید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد